Milyen pillanatragasztót használjak?

Annak ellenére, hogy a pillanatragasztókról az az általános vélekedés, hogy minden anyag esetében gyors, erős kötést biztosítanak érdemes odafigyelnünk bizonyos szempotokra az elvárt eredmény elérésének érdekében. Hétköznapi, eseti használat során a legfontosabb, hogy tisztában legyünk azzal, milyen anyagot vagy anyagokat kívánunk ragasztani. Professzionális felhasználás esetén jó ha tudjuk pontosan mit várunk el a létrehozott kötéstől, milyen kritériumoknak kell megfelelnünk. Ehhez nyújtanak segítséget az alábbi táblázatok.
Az sem mindegy továbbá, hogy miként használjuk a pillanatragasztót. Ehhez nyújtunk segítséget a
Ragasztóbiblia című blogunkban a "Hogyan kell használni a pillanatragasztót?" című bejegyzésünkkel.
Amennyiben segítségre van szükség a tökéletes pillnatragasztó kiválasztásához természetesen állunk rendekezésére elérhetőségeink bármelyikén.


Nézz körül webáruházunkban! Tekintsd meg a Ragasztóbiblia című blogunk többi bejegyzését is, melyben megosztunk veled ragasztással kapcsolatos infókat, ötleteket, jótanácsokat. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülhess aktuális akcióinkról, ajánlatainkról. Kövesd  facebook  posztjainkat, melyben értesülhetsz híreinkről és minden, a webáruházunkat érintő infóról.