Hogyan lehet gyorsan javítani a kisebb csőtöréseket?

Hajjaj! Csőtörés! Nem egy kellemes helyzet amiről úgy gondolnánk, hogy hamar meg lehetne úszni. Persze ha egy tehetséges víz-gázszerelő az ember, vagy van ilyen ismerőse, akkor elég gyorsan talál megoldást a problémára.
De ha nem vagyunk kellően értői ennek a szakmának, akkor hívhatunk segítségül egy ilyen tehetséges szakembert (már ha találunk), aki szerencsés esetben pár napon belül esetleg el is hárítja a váratlan eseményt. Mivel a víz addig is utat talál magának, így ez sem igazán vonzó opció, pláne nem egy fűtési szezon közepén. Azonnali megoldás szükséges, amit bárki képes abszolválni, aki már használt ragasztószalagot élete folyamán. Természetesen nem bármelyik közismert ragszalag, vagy a „tixo” a megoldás, inkább egy ahhoz hasonló speciális szigetelőszalag, melyet pontosan ilyen szerelési munkákra fejlesztettek ki.
Ez pedig nem más, mint az önvulkanizáló szigetelőszalag, ami a szalag nyújtásakor aktiválódik és ezt követően egy légmentes és vízálló masszává olvad. Vagyis nem kell mást tenni, csak a sérült csőszakasz köré nyújtva és 50%-os átfedéssel rá kell tekerni ezt a szigetelőszalagot és voilá!
De ez a termék nem csak hobby és háztartási célokat szolgál, hanem tökéletesen alkalmas ipari környezetben is, mint például szigetelésre az elektrotechnikában, járműkarbantartásnál és építés illetve szerelés esetén egyaránt.

A termék kapható 5 méteres kiszerelésben.

Sok sikert a használatához!


A folyóügyek gyors orvoslásához használjon önvulkanizáló szigetelőszalagot.
 

Kapcsolt anyagok
    Egymásba olvadó önvulkanizáló szigetelőszalag, 5 m
    Egymásba olvadó önvulkanizáló szigetelőszalag, 5 m
    1.310 Ft + ÁFA